Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Nyitvatarás változása!

2021.05.22

Tisztelt Ügyfelek!

Ezúton tájékoztatom önöket, hogy nyitva tartási időm megváltozott! Ezentúl hétvégén és ünnep napokon is állok szíves rendelkezésükre! Reggel 8 órától Este 6 óráig! Hívjanak bizalommal!

Tisztelettel, Fabók J. Zsolt  Víz-Gáz-Fűtésszerelő

 

Tevékenység bővítés

2021.01.09

Ezúton tájékoztatom tisztelt ügyfeleim, hogy immár Radiátor szereléssel és Gázkészülék javítással is foglalkozom!

 

Újra a munka élvonalában!

2020.05.01

Tisztelt Ügyfelek!
 
Ezúton tájékoztatom önöket, hogy az elmúlt napok eseményei tükrében újra vállalok munkákat! Szeretnék mindenkit biztosítani, hogy minden esetben kesztyűben, szájmaszkban dolgozom! Várom szíves megkeresésüket! Vigyázzunk egymásra!
 
Tisztelettel:
Fabók J. Zsolt vízvezeték szerelő
 

Figyelem!

2020.03.21

Üdvözlet mindenkinek!

Ezzel a bejegyzéssel valószínűleg nem leszek népszerű, de éppen itt az ideje, hogy kiírjam! Jelzem nem a sajnálkozás miatt írom ezt! Én mint vízvezeték szerelő vállalkozó szinte teljesen elveszítettem a munkáimat, értethető okokból, amiért senkire nem haragudhatok, hisz mindenki félti a családját!
DE!!
Vannak olyan emberek akik nem értik meg hogy nem megyek dolgozni, és nemet mondok nekik, higgyék el nem passzióból teszem én is pénzből élek, de mivel édesanyám súlyos krónikus beteg ezért ezt a döntést hoztam meg ha tetszik valakinek ha nem! Nem vagyok hajlandó azért veszélyeztetni az ő életét mert mások bagatellizálják vagy nem veszik tudomásul a vírussal kapcsolatos tényeket! Nekem nem kell mindenáron a pénz, bár a fent említett okból így a vállalkozásom teljesen ellehetetlenül és a járvány után nagyon rossz helyzetbe kerülök, de talán ilyen módon megvédhetem a szerettem és szeretteimet!!! Ha valakinek nem tetszik nyugodtan be perelhet!
Kérek mindenkit aki veszi a a fáradságot és elolvassa álljon meg egy percre és mélyen nézzen magába mi a fontos az anyagi javak vagy a hozzátartozók egészsége!

Köszönöm mindenkinek a megértését!
Mindenki vigyázzon magára és nem utolsó sorban a szeretteire!

STAYHOME

Üdvözlettel Fabók Zsolt vízvezeték szerelő

 

Koronavírus miatti helyzet!!!

2020.03.18

Tisztelt Ügyfelek!

A korona vírus egyre jobban terjedő fertőzése miatt a következő döntést hoztam, mivel idős krónikus beteg édesanyámmal élek együtt! Az elkövetkezendő hetekben csak és kizárólag abban az esetben vállalok munkát ha az szakmailag kifejezetten indokolt! Valamint az anyag ellátás nem minden esetben biztosított!!! Kérem szíves megértésüket!

Mindenkinek köszönöm, és vigyázzanak magukra és családtagjaikra!

 

Bank és Hitel kártya elfogadás

2020.03.07

Tisztelt Ügyfelek!

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy 2020.március 2. felétől bankkártyával is fizethet nálam az elvégzett munka után! Nem kell többé nagy összeget otthon tartani az Erste Bankon keresztül a Global Payments Europe val sikeresen kötöttem szerződést és ennek értelmében Bank és Hitelkártya elfogadására alkalmas eszközzel rendelkezem!